Anderen over Claudia

"Ik heb geen slapeloze nachten"

Van huis uit ben ik opgevoed om je geld maar veilig op een spaarrekening te zetten, dus deed ik dat netjes. Tot ik Claudia ontmoette. Zij liet mij een andere kant van met je geld omgaan zien. Buiten dat ze me verplicht leesvoer gaf, legde ze me op een hele simpele manier systematisch beleggen uit. Hoe je fondsen moet kiezen en aan welke criteria ze moeten voldoen. Wanneer je ze moet verkopen, wat je dan weer moet doen en wanneer je zeker geen actie moet ondernemen. Door haar heldere uitleg heb ik geen slapeloze nachten, ook niet nu het even minder gaat. Omdat ik het nu begrijp. Zoek je iemand die open, eerlijk, recht door zee is en zeker geen gladde aal is? Claudia is jouw women to be!
Susan Stijnen

"Ze is al vele stappen verder dan jij"

Claudia is een ervaren coach, heeft zelf bedrijven gekocht en verkocht, binnen een paar jaar vastgoed aangekocht en financieel vrij geworden. Een bron van kennis en ervaring die de praktijk niet mooier zal voorspiegelen. Type “been there, done that”. Ze is al vele stappen verder dan jij waardoor ze jou een hoop ellende bespaart en richting kan geven. Ze weet wat je moet doen en laten. Ze hands-on, praktisch en realistisch. Een voorbeeld die echt naast je komt staan, met je meedenkt en met haar enthousiasme en motivatie jou de weg wijst. Waardoor je vol vertrouwen op weg gaat naar een financieel vrij leven.
Edith Molenaar

"Ze weet echt wel heel goed waar ze het over heeft"

Het traject dat ik tot nu toe ervaar is toch wel een opeenvolging van eye-opener op eye-opener. Letterlijk, want door keihard werken, een groeiende omzet en lovende recensies, raak je blijkbaar hartstikke bedrijfsblind! Het meest waardevolle is Claudia zelf, ze weet echt wel heel goed waar ze het over heeft en ondanks het feit dat elke ondernemer op zijn/haar eigen manier uniek is, helpt zij je bij het terugvinden van de juiste koers en geeft je daarvoor ook de handvatten. Door het traject met Claudia heb ik naast mijn advieswerk nog een andere onderneming opgetuigd, waarin ik van mijn hobby mijn werk gemaakt heb! Ik raad je aan om met Claudia te werken als je een ondernemer bent die op zich al enig bestaansrecht opgebouwd heeft en die bereid is om te investeren in zichzelf met als inzet zijn/haar geluk.
Jarko Hagemans

"Een dikke aanrader"

Wat ik nu meemaak is een aanpak van A-tot-Z, inclusief praktische en goed toepasbare hulpmiddelen die de (financieel) dienstverlener echt stappen vooruit gaat helpen. Meer gefocust, meer efficiënt en effectief. Alles voortgekomen uit de herkenbare praktijk, waardoor niet alleen het traject zelf, maar vooral wat je daarna gaat doen goed eigen te maken is en blijft. Een dikke aanrader!
Simon Wever