investeren
kun je leren!

Bouw een Vlammend Vermogen op door je geld aan het werk te zetten! 

Wil jij

Video afspelen

Zelf beleggen, hoe dan?!

Vermogen opbouwen, passief inkomen creëren, financieel onafhankelijk worden, meer vrijheid. Veel mensen hebben deze wensen. Waarbij ze niet afhankelijk willen zijn van het inkomen van een partner of overheid. 

Je wilt je vermogen laten groeien. Maar je bent er inmiddels ook achter dat je er met alleen sparen niet gaat komen. Je geld op de bank staat stil en wordt alleen maar minder waard door de inflatie. Je zoekt een manier hoe je dit slimmer kunt aanpakken. 

Je herkent dit vast wel: Je wil wel, maar weet niet waar je moet beginnen. Je bent overweldigd door alle informatie die je op internet kunt vinden. Je ziet online allemaal van die snelle figuren met gladde praatjes over snel rijk worden, crypto, vastgoed of andere beleggingen met de hoogste rendementen. 

En is het “advies” van dat ene neefje die op een verjaardag roept dat je belegging X of Y moet kopen nu écht een goed advies…..? 

Iedereen roept iets anders en wie is er te vertrouwen en wie niet? Wat is nou wijsheid?

Zomaar zelf een beetje gaan prutsen, dat vind je te eng. 

 • Doe ik het dan wel goed? 
 • Je hebt geen tijd en geen zin om het allemaal zelf uit te gaan pluizen. 
Je bent op zoek naar iets dat je echt begrijpt en makkelijk voor je is. 
 

Ik wilde al heel lang eigenlijk iets met beleggen doen, maar wat? En hoe? En dus bleef het steeds liggen. Ik heb er over gelezen, zelfs al wat online trainingen gekocht, maar nog steeds dacht ik: hoe begin ik dan, welke systemen zijn te vertrouwen en vooral ook – wat is de context van alle informatie die ik tot nu verzameld heb? Tijdens de training heb ik deze context gekregen. Het is prettig opgebouwd, eerst is er een stukje perspectief. Wat leer je standaard over geld en wat is dit nu echt waard? En hoe zit het nu met beleggen: hoe pak je dit handig aan en hoe laat je geld voor je werken? Aan het eind had ik een concreet plan voor een beleggingsstrategie voor de lange termijn. Ik vind de combinatie van strategie en praktische aanpak heel prettig.

Ben je er klaar voor?

Start met vermogen opbouwen!

Je kunt natuurlijk alles alleen uitvogelen (wat je serieus veel tijd kost), je bent alsnog onzeker, want doe je het wel goed? En waarbij je mogelijk dure fouten maakt…  Kortom; beleggen zonder concrete strategie is hopen (of zelfs gokken)….

Of je neemt de shortcut naar mijn kennis! 

Verwacht bij mij geen hell of a ride qua risico’s, zoals bijv. met crypto of risicovolle stunts met beleggingen. 

Ik hou van simpel en stabiel vermogen opbouwen, maar dan zonder enorme risico’s te nemen. 

Is dit programma iets voor mij?

Of je nu startend belegger bent, of al jaren bezig bent, dit is voor jou als je een succesvolle strategie wilt leren. 

Hoe zou het voor je zijn als je een strategie leert, die zo simpel is, maar tegelijkertijd rete effectief, waardoor jij met 2 vingers in je neus je geld aan het werk hebt staan, in nog geen 10 minuten per maand?

 

 • Ben jij, net als ik, iemand die vrijheid hoog in het vaandel heeft staan? En wil jij vermogen opbouwen waarbij je baas over je eigen geld wil blijven? Zodat jij altijd zelf kan bepalen wat je met je geld gaat doen? 
 • Wil je beleggingsfouten voorkomen waardoor je mogelijk veel geld kunt verliezen?
 • Wil jij een simpele, maar super efficiënte strategie leren waarmee je vermogen opbouwt en exponentieel kunt laten groeien?
 • Wil op een slimme manier beleggen, zonder al te veel risico te lopen?
 • Heb je geen zin in een lange, moeilijke training, waarvan je nu al weet dat je dan toch niet gaat beginnen?
 • En heb je geen zin om dagelijks beurskoersen bij te houden of met je hoofd diep in cijfertjes te duiken?
 • Wil je dit SAMEN met mij doen, zodat je zeker weet dat je alles begrijpt en geen fouten maakt? 
 

Ondanks dat ik al wel wat ervaring had met beleggen (niet heel succesvol overigens), was dit programma toch wel een echte eye-opener. Je leert eerst waarom beleggen gewoon eigenlijk de enige manier is om vermogen op te kunnen bouwen en een stuk mindset komt ook aan bod. En dan komt de strategie.... Briljant gewoon!! Dit programma is echt allesomvattend en super leuk om te volgen. Had ik dit maar eerder geweten...

Ontdek alle geheimen van slim beleggen!

 

Ja, ik weet het…. Er is zoveel te krijgen op het gebied van investeren en vermogen opbouwen. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Overpriced programma’s met gladde spierballen jongens vol moeilijk technisch geneuzel of manifestatiecursussen om in je blote kont tijdens volle maan meer geld aan te trekken zijn er al genoeg. 

Dat is dus NIET wat je bij mij gaat krijgen. Ik ga je leren hoe jij daadwerkelijk je geld aan het werk kunt zetten, waarbij ik veel aandacht besteed aan veiligheid en risico’s minimaliseren. Je gaat het in zeer korte tijd zelf leren, in plaats van gewoon maar te doen wat anderen “adviseren” op internet of social media. Zodat je niet afhankelijk blijft van mij, maar het ook echt zelf kunt. 

In dit programma werk ik met mijn Fearless Freedom methode: Snel, Slim en vooral Simpel. 

In dit programma leg ik je alles op een hele simpele en begrijpelijke manier uit. Compleet anders dan wat je bij veel andere beleggingscursussen vol technisch geneuzel ziet!

Eerdere deelnemers geven aan dat het geen langdradig, zwaar en saai programma is, maar dat het vooral heel erg concreet, praktisch en leuk is! Alles komt aan bod en ik laat je precies zien hoe ik het doe, waarom ik het zo doe en waar ik op let. 

 • Je kunt instappen als je een budget hebt van minimaal 150,- p/m en je dit voor minimaal 10/15 jaar aan het werk wilt zetten. Liefst langer. 
 • Je krijgt een strategisch en concreet investeringsplan, waardoor je precies weet hoe jij je geld voor je kunt laten werken. 
 • Je krijgt korte, duidelijke video’s, screenshots en templates. Totaal is er 5 uur cursusmateriaal + ongeveer 2 a 3 uur uitzoektijd.
 • Stap voor stap, met concrete voorbeelden neem ik je mee in de wereld van beleggen. En ik BELOOF je dat dat niet moeilijk, ingewikkeld of technisch is!!
 • Je leert je account helemaal inrichten en automatiseren, zodat jij met slechts 10 minuten per maand er nauwelijks omkijken naar hebt!   

Tijdens dit programma ga jij al je eerste aankopen doen! Hoe cool is dat?! Ik geloof dat je leert door te doen! Welk financieel doel je ook hebt, je gaat nu echt starten met het opbouwen van vermogen en werken aan je financiële onafhankelijkheid, no more excuses!! 

Waarom dit werkt? 

Omdat je alle stappen van mijn succesformule krijgt. Zodat jij het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Je gaat een bewezen beleggingsstrategie leren die al tientallen jaren succesvol is gebleken en waarmee jij je geld exponentieel kunt laten groeien. 

Een greep uit het programma:

Strategie

Je gaat een super slimme, maar bewezen strategie leren, waarmee jij je vermogen exponentieel kunt laten groeien!

Automatisch

Je gaat leren hoe jij je beleggingen op de automatische piloot kunt laten draaien, zodat je er nauwelijks omkijken aan hebt.

Emoties

Je ontdekt hoe emoties werken bij beleggen. Als je dit eenmaal begrijpt dan is er nooit paniek, maar gegarandeerde nachtrust.

Keuzes

Je leert waar ik naar kijk als ik fondsen/ETF’s koop. Hierdoor weet je precies welke keuzes je voor jezelf kunt maken. Je hoeft niet meer te gokken of uit emoties kopen/verkopen.

Opschalen

Je leert op welk moment je winst moet pakken en hoe je daarmee kunt opschalen. Dit is waar de magie begint…!

Voorkom dure fouten

Je ontdekt welke fouten ik maakte bij beleggen, zodat jij ze niet gaat maken! Hiermee bespaar je jezelf een hoop leed, frustratie en mogelijk heel veel geld.

100% GARANTIE: Het "kak, had-ik-dit-
maar-eerder-geweten" moment!
Deze mensen gingen je voor:
5/5

Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen gekregen dat ik het kan! Ik zou deze training aan iedereen adviseren, gewoon doen! Het was simpel, duidelijk en je hebt geen voorkennis van beleggen nodig. Ik heb na deze training genoeg kennis om te beginnen met beleggen.

Mirka Hottenga

Door deze training heb ik geleerd dat ik het ook kan! Het was interessant, leerzaam, en energiek. Mijn grootste leermoment is dat je ook met kleinere bedragen al kunt beginnen. Nu ken ik de strategie en vanaf nu hoef ik me alleen maar aan het plan te houden. Stick to the plan dus! Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen!

Manon Kooijmans

Wat een leuke, leerzame training! Ik heb me aangemeld omdat ik een systeem wilde leren. Je hoeft niet meteen groot te beginnen, je kunt ook met kleinere bedragen beginnen. Ik vond het erg waardevol waar ik op moet letten als ik fondsen kies. Door deze training heb ik zelfvertrouwen gekregen om er zelf mee aan de slag te gaan.

Tineke Vooijs

Dit programma was voor mij verhelderend en concreet. Stap voor stap werd alles door-genomen er worden concrete voorbeelden gegeven en het zelf aan de slag gaan met analyseren vond ik erg leuk!

Susan Stijnen

Irene Ogier

Nathalie Krom

Hiske Kuilman

Na (nee tijdens!) dit programma:

 • Ben je gestart met beleggen, want je hebt je eerste aankopen gedaan (bij een betrouwbare Nederlandse broker met vergunning!)
 • Is jouw geld op de automatische piloot voor je aan het werk!
 • Kun jij je beleggingen in slechts 10 minuten per maand bijhouden 
 • Ben je daadwerkelijk op weg naar jouw financiële doelen.
 • Heb je zelfvertrouwen, overzicht en rust. 

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een belegger! Je hebt je eigen beleggingsportefeuille samengesteld en je geld is aan het werk gezet. Je zult VERBAASD staan van jezelf dat je dit zelf geleerd hebt! 

enkele Resultaten van deelnemers

Claudia

Claudia is DE strategische investeringsmentor voor vrouwelijke ondernemers. Ze begeleid mensen al meer dan 26 jaar met hun financiën en ze is WFT gecertificeerd Adviseur Vermogen. 

Uniek! Makkelijk & leuk beleggen.

Ik heb zelf duizenden euro’s en nog veel meer uren gespendeerd aan training, financiële (vak)opleidingen, mentoren, cursussen en natuurlijk mijn eigen onderzoeken en ervaringen als financieel adviseur én als investeerder. 

Mijn kennis heb ik samengevat in een uniek online programma, waardoor jij er niet zo veel tijd en geld aan uit hoeft te geven als ik. Je krijgt letterlijk een short-cut naar mijn kennis. 

Met de combinatie van een online academy en mijn persoonlijke begeleiding kan ik jou de garantie geven: Binnen 1 maand kun jij wat ik ook kan; slim beleggen. 

In die maand transformeer ik jou namelijk van “ik weet echt niks van beleggen” naar “oh cool, jij belegt ook! Wat is jouw strategie?”

Wat je bij mij gaat leren wordt nergens anders op zo’n makkelijke manier aangeboden. Met dit programma maak ik beleggen voor jou makkelijk en vooral leuk

De totale waarde van wat je aan kennis gaat krijgen bedraagt minimaal € 7.500,- excl. BTW. 

Wat het je gaat opleveren is onbetaalbaar…! 

“Je bent slechts één keuze verwijderd van het volgende level in je leven. 

Het is enige dat nodig is, is leiderschap in de keuzes die je maakt.”

Chantal van AckerChantal van Acker
18:27 19 May 24
Erg interessante cursus gevolgd, Investeren kun je leren. Goed opgebouwd met veel achtergrondinformatie. Erg waardevol vond ik het onderdeel waarbij je als cursist tijdens de cursus echt daadwerkelijk begint met beleggen. Uitstekende begeleiding van Claudia! Ik kan van harte aanbevelen!!
Rebecca SiesRebecca Sies
19:41 07 May 24
Ik ben zo blij dat ik deze cursus heb gevolgd! Vooraf twijfelde ik, omdat ik niet zo geloof in online cursussen. En dan helemaal niet over een onderwerp waar ik, tot voor de cursus, nog niets van begreep. Maar nu wel, ik vind het zo leuk én voel me er zeker bij. Ik raad je deze cursus bij Claudia 100% aan!
Michelle HellendoornMichelle Hellendoorn
18:52 21 Apr 24
Al langere tijd liep ik met de vraag rond hoe ik ervoor kon zorgen dat ik mijn eigen pensioen zou kunnen gaan opbouwen. Ondanks ik in loondienst werk is het niet gezegd dat ik ook een goed pensioen opbouw die op mijn pensioengerechtigde leeftijd ook voldoende is. Daarbij wil ik mijn geld voor mij laten werken en weet ik dat het op mijn spaarrekening alleen maar minder waard zal worden. Dus toen ik Claudia over haar beleggingsstrategie hoorde vertellen wist ik dat dit de oplossing was om met een plan aan de slag te gaan, niet alleen voor mijn eigen toekomst maar ook voor mijn dochter. De online cursus is super duidelijk en je krijgt snel antwoord op al je vragen, echt super!
RianneRianne
09:30 25 Jan 24
Beleggen, dat vind ik eng! Heel veel risico en veel gedoe. Ik ben oud genoeg om de resultaten uit het verleden te kennen. Totdat ik dacht; ik wil graag een potje op gaan bouwen. Ik wil meer dan het spaargeld op de bank. En eigenlijk wil ik eerder met pensioen. Actie vereist dus. Claudia kwam op mijn pad en dat voelde goed. En ik vind/vond het best een grote investering om de cursus aan te schaffen, maar niks doen is geen optie. Dan weet ik ook dat het geld gaat kosten. Naast investeren met geld is investeren in mijn kennis ook erg belangrijk en dat heb/had ik er voor over.Claudia, bedankt voor je zetje, want ik was anders niet begonnen. Het is allemaal helder uitgelegd online en fijn dat het terug te kijken is. In het begin is het even veel en als het draait, dan draait het. Ik raad het vooral jongeren aan, want hoe eerder beginnen hoe beter.
Ik ben super blij met de online cursus van Claudia. Ze legt alles heel duidelijk uit en alle info is lekker gebundeld zodat je gewoon het stappenplan af kan werken zonder zelf van alles uit te moeten zoeken.Heel fijn dat je alles ook onbeperkt terug kan kijken. Zonder deze cursus had ik nooit deze stappen durven nemen. Ik zou het iedereen aanraden!
Sherina LeerdamSherina Leerdam
10:14 19 Jan 24
De cursus van Claudia is erg leerzaam, zeker voor mensen die helemaal geen verstand hebben van beleggen. Alles wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd waardoor je het zelfs leuk gaat vinden. Dank je wel Claudia!
daphne ten Voordendaphne ten Voorden
07:33 05 Jan 24
Voor mijn man en ik is het heel duidelijk wat onze sterke en mindere sterke kanten zijn. Dat is ook de reden dat ik in eerste instantie alleen mijn man op had gegeven voor Fearless Freedom! Na een heel fijn, super informatief en enthousiast gesprek met Claudia kwamen we al snel tot de conclusie dat naast het online programma, de 1 op 1 dag nog beter op onze wensen aansloot. Máár om daar het beste uit te halen, was het wel van belang dat ook ik fearless Freedom voor de 1op1 dag zou volgen! En wat een grote verrassing was dat zeg! Het is zo’n enorm duidelijke cursus, waar je echt zo doorheen bent en daarna was ik verkocht! Ook voor mijn man die op dit gebied best wel wat ervaring had, was het een heel fijn programma! Dikke aanrader dus!
Mirjam KoornneefMirjam Koornneef
11:15 13 Dec 23
Claudia weet met deze training van beleggen een feestje te maken! Op een eenvoudige manier en duidelijk uitgelegd neemt ze je stap voor stap mee in een wereld die voorheen abracadabra was, maar nu duidelijk en overzichtelijk. Ze helpt je met allerlei vragen, is echt een expert in dit vakgebied!
Pepeijn BosboomPepeijn Bosboom
16:55 24 Nov 23
Ik had al snel door dat mijn geld op de bank niet snel meer waard werd dus ik zocht naar iets anders. De wereld van beleggen en aandelen is altijd interessant geweest, maar ik durfde het steeds niet aan omdat het voor mij te complex leek.Na een training van Claudia had ik voldoende kennis en durfde ik het aan. Ondertussen heb ik voldoende vertrouwen dat ik met een gerust gevoel mijn geld beleg.Claudia gaf een duidelijke training waar de voor mij moeilijke onderwerpen heel simpel werden uitgelegd. Ik wist niet dat het zo overzichtelijk kon worden binnen 1 dag. Kortom een top training die ik iedereen zou aanbevelen die een serieuze stap wil zetten in het beleggen van spaargeld voor later.
Gery StevensGery Stevens
19:50 05 Oct 23
Ik heb bij Claudia een live dag gevolgd waarin ze ons de hele dag heeft meegenomen in de wereld van beleggen. Voordat ik deze dag inplande, liep ik er tegenaan dat ik al een paar jaar dacht: ik wil eigenlijk iets met beleggen maar wat? En hoe? En dus bleef het steeds liggen. Ik heb er over gelezen, wat online trainingen gekocht en gevolgd, maar nog steeds dacht ik: hoe begin ik dan, welke systemen zijn te vertrouwen en vooral ook – wat is de context van alle informatie die ik tot nu verzameld heb. Tijdens de live dag heb ik deze context gekregen. De live dag is prettig opgebouwd, eerst is er een stukje perspectief. Wat leer je standaard over geld en wat is dit nu echt waard? En hoe zit het nu met beleggen: hoe pak je dit handig aan en hoe laat je geld voor je werken. Aan het eind van de live dag had ik een concreet plan voor een beleggingsstrategie voor de lange termijn. Ik weet waar ik op moet letten bij een stukje analyse en hoe leuk (!) ik heb m’n beleggingsrekening geopend en geld ingelegd. Ik vind de combinatie van strategie en praktische aanpak heel prettig. De drempel om te starten was best hoog en nu ben ik gewoon gestart. Het smaakt naar meer! Ik vind het prettig dat Claudia spreekt vanuit eigen ervaring. Dikke aanrader dus!
Diana ArkeveldDiana Arkeveld
14:34 05 Oct 23
Ik heb bij Claudia een VIP dag beleggen gevolgd. Claudia maakt in een korte tijd iets wat ingewikkeld lijkt heel begrijpbaar. Naast alle goede uitleg kregen we praktische handvatten en kochten we gelijk onze eerste aandelen. Na afloop kregen we toegang tot haar uitgebreide online cursus, die ik thuis geregeld raadpleeg als ik weer even wat wil opfrissen. Als je wilt beleggen en echt eerlijk advies wilt, kan ik je Claudia van harte aanbevelen!
Susan StijnenSusan Stijnen
09:25 05 Oct 23
Wil je je bedrijf naar een volgend level brengen en/of je vermogen vergroten dan bij je bij Claudia aan het juiste adres. Zij weet je op een hele duidelijke, fijne en simpele manier duidelijk te maken hoe je je bedrijf en je geld voor je laat werken i.p.v. tegen je.
js_loader
Investering

Persoonlijk 1 op 1 traject

Eenmalige investering

Slim & succesvol beleggen!
1497 excl. BTW
 • Je investering is eenmalig, maar wat het je oplevert is een levenslang groeiend vermogen.
 • We beginnen met een kick-off call, zodat je weet wat je wachten staat om je doel te bereiken.
 • Na het volgen van de online academy volgen er 2 online 1-op-1 sessies met mij. We nemen samen alles door, zetten alles goed, zodat jij een vliegende start krijgt en met zelfvertrouwen daadwerkelijk start met beleggen!
 • 2 plekken per maand beschikbaar.
 • Datum sessies in overleg. (Kan vaak op korte termijn.)
 • Je houdt onbeperkt toegang tot de online academy!
Start direct

Je krijgt 100%-aan-de-slag-garantie. Dat betekent dat je gegarandeerd aan de slag gaat met beleggen. Heb je nog ergens twijfels of onzekerheid? Dan beloof ik dat ik je ga helpen om dit bij je weg te nemen. Geen vraag blijft onbeantwoord! 

Bonussen:

Geheim

Wat de banken je niet vertellen....
t.w.v. 297,-

Voorkom dat je spijt krijgt van pensioensparen en dat je moet blijven werken tot je 70e! Een onmisbare training over pensioensparen. Na deze training kun jij voor jezelf bepalen of pensioensparen daadwerkelijk de beste keuze is voor jou.

Rendementtracker Mockup

Rendement tracker
t.w.v. 47,-

Een handig Exceldocument om in slechts 10 minuten per maand je beleggingen bij te houden.

#alleswatjeaandachtgeeftgroeit 😉

Screenshot_20230928_103953_Nine

Dit is écht voor jou als:

🔥 Je zelf de regie wilt over je geld en wil snappen waar je mee bezig bent.

🔥 Je weinig tijd wilt besteden aan je beleggen. Je bent een luie belegger, net als ik. 😉

🔥 Je ervan overtuigd bent dat je met beleggen wilt starten en je hebt een budget van minimaal 150,- per maand.

🔥 Niet denkt “wat kost dat?”, maar denkt “wat gaat me dit opleveren?” Je bent namelijk gewend om in kennis te investeren en weet wat dit je oplevert.

🔥 Je het vertrouwen hebt dat jij dit ook kunt en dat het voor je kan gaan werken.‍

🔥 Je vermogen wilt opbouwen om bijvoorbeeld eerder te stoppen met werken, wereldreis, vastgoed aankopen etc.

🔥 Je de discipline hebt om nog minimaal 10 jaar je geld voor je aan het werk te zetten.

🔥 Je nu eindelijk de stap wil zetten om te beginnen met beleggen of klaar bent met gokken omdat je er niets van snapt en geen plan hebt.

Je kunt beter niet instappen als….

❌  Dit is alleen voor mensen die de regie in eigen hand willen nemen, vrijheid belangrijk vinden en doorzetters zijn. Als jij van jezelf weet dat je na een training toch geen actie onderneemt, stap dan niet in.  

❌  Je altijd je spaarrekening leegtrekt en nu al geen budget hebt van minimaal 150,- p/m om te gaan beleggen.

❌ Je het geld niet voor langere tijd kunt missen. (alhoewel het altijd op te nemen is als je dat zou willen)

❌  Je overtuigd moet worden dat beleggen iets voor je is. Ik ga je namelijk niet overtuigen, je moet zelf al besloten hebben dat je dit wilt. 

❌  Je het helemaal oke vindt dat je spaarrekening opgevreten wordt door inflatie en je koopkracht dus steeds minder wordt. 

❌  Je denkt dat je snel rijk gaat worden. Helaas… dit is geen “ik-word-snel-rijk-programma”… Vermogen opbouwen d.m.v. beleggen doe je altijd voor de langere termijn.

 

Sandy
Eveline

Vragen?

Ben je er van overtuigd dat je van mij wilt leren, voel je een vette JA, wil je er echt voor gaan, maar heb je toch nog een vraag?
Plan dan kosteloos een call met me in. Dan bekijken we samen of dit de juiste stap voor je is.
De dikke disclaimer:

Getoonde rendementen zijn geen garantie en dienen als voorbeeld wat er mogelijk is! Je krijgt in dit programma GEEN persoonlijk financieel advies of beleggingsadvies! Wat je gaat leren zijn de concrete stappen waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet en de keuzes die je maakt.  

Beleg alleen als je bereid bent risico te lopen dat je beleggingen minder waard kunnen worden én als je je dit ook kunt veroorloven. Beleg daarom altijd met geld dat je kunt missen voor langere termijn (minimaal 10/15 jaar). En hou in gedachten; hoe fantastisch de rendementen in het verleden ook geweest mogen zijn, het is nooit een garantie voor de toekomst!

FAQ

(Veelgestelde vragen)

Nee hoor! Ik werk het meeste met vrouwen, maar ook mannen zijn van harte welkom in mijn programma’s! 

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig, ik ga je ALLES uitleggen op zo’n manier dat jij het ook snapt. Je moet wel zelf echt besloten hebben dat je wilt gaan beleggen, want ik ga je niet overtuigen of overhalen. Als jij nu ECHT van start wil en je geld aan het werk wil zetten, dan is deze training echt de beste investering die je kunt doen. 

Wat super dat je al aan het beleggen bent! Misschien koop je elke maand een ETF of andere beleggingen aan? Maar als je heel eerlijk naar jezelf kijkt…. heb je eigen geen idee of dat wel de slimste manier is.  

Als je in de plus staat ben je blij (want misschien gaat het nog wel verder omhoog?) 🚀

Maar als je beleggingen flink dalen, dan krijg je toch wel een beetje buikpijn. Is het slim om juist nu te verkopen? Want wat als het nog verder daalt…? 📉

Kortom; naast maandelijks inleggen heb je geen concrete strategie. Het enige wat je hoopt is dat het “later” meer waard is. 

Dan ben je dus aan het beleggen zonder concrete strategie en dat is eigenlijk gewoon hopen. 

Als jij je in bovenste herkent, is dit programma een absolute aanrader voor je!!

Nee, absoluut niet! Dit is voor iedereen die vermogen wil opbouwen en het geld voor zich aan het werk wil zetten. En die baas over eigen geld wil blijven. 😉 Wat je bij mij gaat leren is compleet anders dan wat andere beleggingscoaches of pensioenadviseurs doen! Ik leer je namelijk hoe jij baas over je eigen geld blijft zonder je vast te zetten in ingewikkelde overheidsregels.

Natuurlijk kun je bepaalde informatie over beleggen op internet vinden. Alleen heb je dan nog steeds niet de strategie geleerd die ik je ga leren. Want die vind je niet zomaar op internet. Met het volgen van deze training bespaar je tijd, frustratie en voorkom je fouten. En de kans dat je fouten maakt is echt heel groot als je het allemaal zelf eerst moet uitzoeken. 

Nee hoor, je mag ook deelnemen als je in loondienst bent en bijv. wilt leren beleggen om een wereldreis te maken of om eerder te stoppen met werken. In deze training behandel ik ook een stukje over hoe pensioenopbouw werkt, maar voor mensen in loondienst is dit ook absoluut zeer interessant! 

Deze training is voor mensen die in zichzelf willen investeren. Die niet denken wat kost dat, maar hoeveel gaat dit me opleveren. Een investering in je financiele kennis is in mijn ogen de beste investering die je kunt doen. Als je beseft hoeveel tijd, energie en fouten je gaat besparen door deze training, dan besef je waarschijnlijk dat dit een no-brainer is. Je krijgt ALLES van me, ik hou niks achter. Ik heb al het uitzoekwerk al grotendeels voor je gedaan. Zodat jij meteen kunt beginnen met een succesvolle beleggingsstrategie. Aan jou de keus of je het dat waard vindt. 

Absoluut!! Door deze training te volgen, kun je na deze dag een weloverwogen keuze maken wat voor jou het beste is. 

Ook is het mogelijk om je pensioensparen/beleggen er gewoon naast te houden. 

Er is geen goed of fout. Alleen weet jij straks perfect de juiste keuze voor jezelf te maken. 

Nee absoluut niet! Lees de reviews maar. Natuurlijk geef ik een stukje achtergrondinformatie, maar dit programma is vooral bedoeld om op een leuke, simpele manier te vermogen op te bouwen door beleggen. 

Dat hangt er vanaf. Vaak verliezen mensen geld met beleggen omdat ze niet weten wat ze nu eigenlijk aan het doen zijn, dan kan het inderdaad erg risicovol zijn. Daarom leer ik je hoe je op een strategische, simpele manier je risico’s kunt spreiden. Hierdoor wordt de kans op verlies geminimaliseerd. De waarde van je beleggingen gaat altijd op en neer, dus het kan voorkomen dat er een periode is waarin je mogelijk verlies zou hebben. Maar in de training komt dit ruim aan bod en leer ik je hoe je deze periode zonder kleerscheuren doorkomt. Beleg altijd met geld dat je voor langere tijd (> 10 jaar) kunt missen en beleg nooit met AL je geld.  

Ik garandeer je; dit programma is absoluut de snelste manier om succesvol te starten met beleggen. Je totale tijdsinvestering is ongeveer 5-7 uur. Als je geen tijd vrij kunt maken om het programma te volgen omdat je te druk bent, dan bedoel je eigenlijk dat je de keuze maakt om geen prioriteit te geven aan beleggen. En dat is natuurlijk ook helemaal prima, want jij beslist! 

Heb je serieus interesse, maar twijfel je echt of het iets voor je is? Stuur me dan gewoon even een berichtje, dan bellen we even samen.