fearless
freedom

Zet je vermogen aan het werk!

Een ton op de bank?

Als jouw ton op de bank er zo bij ligt, dan is het serieus tijd om actie te nemen. 

Wat wil je slapend rijk worden of slapend arm worden…..?

Slapend rijk worden gaat natuurlijk ook niet zomaar, maar als jij bereid om de regie over je geld te nemen, dan is er veel mogelijk!

Hoe zou jij je voelen als je stap voor stap kunt bouwen aan je financiële onafhankelijkheid, waarmee je een vrij leven voor jezelf kunt creëren?

Je beschikt over een flink gevulde spaarrekening, waar het al jarenlang staat te verpieteren onder een dikke laag stof en steeds minder waard wordt door inflatie. Je wordt dus slapend armer….. 

Daarom wil je slimmer omgaan met je geld. 

Investeren, zodat het geld voor jou gaat werken! 

 • Maar waarin ga je investeren?
 • Welke mogelijkheden zijn er?
 • En waar begin je dan?  

Dat zijn de vragen waar je mee loopt. Je wilt meer weten over beleggen, crypto, edelmetalen (goud/zilver) of misschien is vastgoed wel iets voor jou? 

Je vraagt je af wat wijsheid is en vooral wat er dan allemaal mogelijk is voor jou.

Ik kan je helpen!

Jij snapt dat als je vermogen wilt opbouwen, je zelf de regie in eigen hand moet nemen. 

Je bent op zoek naar betrouwbare informatie over verschillende mogelijkheden, zodat je voor jezelf echt goede keuzes kunt maken.  

Met mijn jarenlange ervaring als financieel adviseur en investeerder help ik je hier graag mee!

Ik heb bij Claudia de VIP gevolgd. Claudia maakt in een korte tijd iets wat ingewikkeld lijkt heel begrijpelijk. Naast alle goede uitleg kregen we praktische handvatten en kochten we gelijk onze eerste aandelen. Na afloop kregen we toegang tot haar uitgebreide online cursus, die ik thuis geregeld raadpleeg als ik weer even wat wil opfrissen. Als je wilt leren beleggen en echt eerlijk advies wilt, kan ik je Claudia van harte aanbevelen!

Als voormalig financieel adviseur ben ik getraind om moeilijke dingen makkelijk en begrijpelijk uit te leggen. Zodat jij het ook echt gaat begrijpen. 

Ik heb een bewezen staat van dienst, dus maak gebruik van mijn kennis! Als Business & Money mentor (ik ben WFT gecertificeerd Vermogensadviseur) help ik je graag een vliegende start te maken! 

Dit is wat we gaan doen

Wil jij persoonlijk 1 op 1 met mij werken? Dat kan! 

Het 1-op-1 traject wordt op maat afgestemd en ingevuld met onderwerpen waar jij het over wilt hebben!

Of je nu jouw beleggingsportefeuille in 1 dag wilt hebben staan, samen met mij een financieel toekomstplan maken, meer informatie over de voor/nadelen van crypto, edelmetalen of je wilt weten hoe je aankopen van vastgoed werkt? Jij bepaalt de inhoud van deze dag. Ik deel natuurlijk ook mijn eigen ervaringen met je die ik heb met de verschillende investeringsmogelijkheden, want ik heb het pad al op alle gebieden bewandeld.  

We beginnen met een inventarisatie van jouw vermogen. Dit doen we vooraf, zodat we de dag zelf goed kunnen focussen. 

Tijdens de sessies gaan we alles bespreken zodat jij voor jezelf een goede keuze kunt maken. Ook nemen we de economische ontwikkelingen door, leg ik je alles uit over de verschillende investeringsmogelijkheden en kan ik je zelfs al een vliegende start geven door uit te leggen hoe jij je eerste slimme investeringen kunt gaan doen. 

 

Resultaat

Na dit 1-op-1 traject:

 • Weet jij welke investeringsmogelijkheden er zijn en heb je inzicht in wat voor jou interessant kan zijn. Beleggen, goud/zilver, crypto of vastgoed. 
 • Je hebt inzicht gekregen in de voor-, en nadelen, verschillende risico’s en je weet hoe je hiermee kunt starten.   
 • Je weet hoe je je vermogen kunt spreiden waardoor je tevens je risico’s spreidt.
 • Je hebt rust in je hoofd, omdat je de verschillende mogelijkheden van investeren nu kent.  
 • Je kunt jouw eigen investeringsplan maken, zodat je daadwerkelijk op weg gaat naar jouw financiele doelen. 🔥
Daphne ten Voorden
Gery Stevens

VIP traject 1-op-1

- Een persoonlijk traject met prive coaching-
3497 excl. BTW
 • Een persoonlijk traject, op maat voor jou (je levenspartner mag gratis meedoen!)
 • We gaan in 3 maanden jouw financieel investeringsplan uitwerken.
 • 6 x online 1-op-1 call
 • Ik deel al mijn kennis en ervaring met je over slimmer sparen, beleggen, edelmetalen, crypto en uiteraard vastgoed als je daar interesse in hebt. Net waar jij behoefte aan hebt. Uiteraard komt mijn 22 jaar ervaring als financieel adviseur hier zeer goed van pas!
 • Je hebt een vrij vermogen van € 50.000,- of meer OF je wilt minimaal 750,- per maand aan het werk gaan zetten.
 • 3 maanden lang ben ik je sparringpartner! Je krijgt onbeperkt toegang tot mijn prive e-mail voor al je vragen. Op werkdagen zal ik je binnen 24 uur antwoorden.

BONUS T.W.V. 1497,- EXCL. btw

Je geld op een slimme manier aan het werk zetten d.m.v. beleggen!

Een uniek programma waarin jij in zeer korte tijd een slimme beleggingsstrategie leert, waarmee je succesvol zelfstandig leert beleggen en waarmee je je eigen geldmachine bouwt. 

De snelste manier om te starten met vermogensopbouw!

Interesse? Plan dan een match gesprek

Het 1-op-1 traject is beperkt beschikbaar en alleen op aanvraag! Ik werk in dit traject alleen met mensen die kunnen en willen investeren.
Je ontvangt van mij per e-mail een intakeformulier welke je in kunt vullen. Tijdens ons gesprek bekijken we of we een match zijn. Voel jij een YES? Plan dan een call in.

FAQ

(Veelgestelde vragen)

Nee hoor! Ik werk het meeste met vrouwen, maar ook mannen zijn van harte welkom in mijn programma’s! 

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig, ik ga je ALLES uitleggen op zo’n manier dat jij het ook snapt. Je moet wel zelf echt overtuigd zijn dat je wilt gaan beleggen, want ik ga je niet overtuigen. Als jij echt van start wil en je geld aan het werk wil zetten, dan is deze training echt de beste investering die je kunt doen. 

Nee, absoluut niet! Dit is voor iedereen die vermogen wil opbouwen en het geld voor zich aan het werk wil zetten. En die baas over eigen geld wil blijven. 😉 Wat je bij mij gaat leren is compleet anders dan wat andere beleggingscoaches of pensioenadviseurs doen! Ik leer je namelijk hoe jij baas over je eigen geld blijft zonder je vast te zetten in ingewikkelde overheidsregels.

Natuurlijk kun je bepaalde informatie over beleggen op internet vinden. Alleen heb je dan nog steeds niet de strategie geleerd die ik je ga leren. Want die vind je niet zomaar op internet. Met het volgen van deze training bespaar je tijd, frustratie en voorkom je fouten. En de kans dat je fouten maakt is echt heel groot als je het allemaal zelf eerst moet uitzoeken. 

Nee hoor, je mag ook deelnemen als je in loondienst bent en bijv. wilt leren beleggen om een wereldreis te maken of om eerder te stoppen met werken. In deze training behandel ik ook een stukje over hoe pensioenopbouw werkt, maar voor mensen in loondienst is dit ook absoluut zeer interessant! 

Deze training is voor mensen die in zichzelf willen investeren. Die niet denken wat kost dat, maar hoeveel gaat dit me opleveren. Een investering in je financiele kennis is in mijn ogen de beste investering die je kunt doen. Als je beseft hoeveel tijd, energie en fouten je gaat besparen door deze training, dan besef je waarschijnlijk dat dit een no-brainer is. Je krijgt ALLES van me, ik hou niks achter. Ik heb al het uitzoek al grotendeels voor je gedaan. Zodat jij meteen kunt beginnen. Dat is toch onbetaalbaar?!

Absoluut!! Door deze training te volgen, kun je na deze dag een weloverwogen keuze maken wat voor jou het beste is. 

Ook is het mogelijk om je pensioensparen/beleggen er gewoon naast te houden. 

Er is geen goed of fout. Alleen weet jij straks perfect de juiste keuze voor jezelf te maken. 

Nee absoluut niet! Lees de reviews maar. Natuurlijk geef ik een stukje achtergrondinformatie, maar dit programma is vooral bedoeld om op een leuke, simpele manier te vermogen op te bouwen door beleggen. 

Dat hangt er vanaf. Vaak verliezen mensen geld met beleggen omdat ze niet weten wat ze nu eigenlijk aan het doen zijn, dan kan het erg risicovol zijn. Daarom leer ik je hoe je op een strategische, simpele manier je risico’s kunt spreiden waardoor je minder risico loopt. De waarde van je beleggingen gaat altijd op en neer, dus het kan voorkomen dat er een periode is waarin je mogelijk verlies zou hebben. Maar in de training komt dit ruim aan bod en leer ik je hoe je deze periode zonder kleerscheuren doorkomt. Beleg altijd met geld dat je voor langere tijd (> 10 jaar) kunt missen en beleg nooit met AL je geld.  

Als je geen tijd vrij kunt maken om de training te volgen omdat je te druk bent, dan bedoel je eigenlijk dat je de keuze maakt om geen prioriteit te geven aan beleggen. En dat is natuurlijk ook helemaal prima, want jij beslist! 

Heb je serieus interesse, maar twijfel je echt of het iets voor je is? Stuur me dan gewoon even een berichtje, dan bellen we even samen.